Het kantoor

Enkele woorden over ons

Accountantskantoor Hermanns is een klein accountantskantoor gevestigd  in Zuid-Limburg en heeft zich gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers uit het kleinbedrijf op financieel en fiscaal  vakgebied.

Het kantoor bestaat sinds september 1996, in de eerste jaren onder de naam MKB Account BV. Eén van onze speerpunten was de persoonlijke betrokkenheid bij de klant, om dit naar buiten uit te dragen is de naam gewijzigd in Hermanns + Koonen accountants. Nadat één van de accountants haar klantenbestand had overgedragen aan een grotere organisatie is Roger met een deel van de werknemers doorgestart en heeft hij het kantoor de huidige naam gegeven, Accountantskantoor Hermanns BV (Hermanns accountants en fiscalisten).

Ultimo 2017 zijn wij op zoek gegaan naar een partner, wij waren van mening dat de organisatie, toen 6 werknemers groot, niet de continuïteit aan zowel de werknemers alsook aan de klanten kon garanderen. Op 1 april 2018 hebben wij een, naar onze mening, geschikte partner gevonden in Van Breukelen / Meer Dan Administratie BV. Deze organisatie is een zusteronderneming van 216 accountants, een organisatie die zeer vooruitstrevend is en op een moderne manier de klanten begeleid.

De huidige organisatie telt nog slechts 3 werknemers, allen met specialistische kennis. De hoofdactiviteit bestaat nog steeds uit het voeren van administraties, het samenstellen van jaarberichten en doen van aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting voor ondernemers uit het kleinbedrijf (voor gemiddeld 3 dagen per week). Daarnaast zijn wij voornemens een nieuwe dienstverlening aan ons dienstenpakket toe te voegen. In 2016 hebben Marcel en Roger de opleiding tot business valuator met goed gevolg afgerond en zijn wij voornemens om waardebepalingen voor MKB bedrijven te gaan uitvoeren. Deze activiteit zal gaan plaatsvinden vanuit de nieuwe opgerichte organisatie WAARDE FOCUS.

Ons kantoor is aangesloten bij de NBA, de Nederlandse beroepsorganisatie voor accountants. Periodiek worden wij als kantoor beoordeeld op onze geleverde kwaliteit, de continuïteit en vakkennis.

Voor de algemene leveringsvoorwaarden verwijzen wij naar de volledige tekst vermeld bij de contactpagina onder de kop leveringsvoorwaarden NBA 2017. Tevens treft u ook  de  privacy-policy, zoals verplicht volgens de nieuwe wetgeving, op deze website aan.

Wat kunnen we voor u betekenen?

1  administratie
  • financiële administratie
  • salaris administratie
2  jaarberichten
  • eenmanszaken
  • vennootschap onder firma's
  • stichtingen
  • besloten vennootschappen
3  aangiften
  • omzetbelasting
  • inkomstenbelasting
  • dividendbelasting
  • vennootschapsbelasting

ons team